Fotografii inainte si dupa

Fotografii inainte si dupa sedinta foto

Astazi as vrea sa impartasesc cu voi galeria mea de fotografii de inainte si dupa. Stiu ca in opinia unora, acest lucru o sa sune ca si o strategie de marketing, pentru ca oamenii sunt atrasi de modificari si transformari insa acest lucru inseamna mult mai mult pentru mine.

Fotografii inainte si dupa

Cand intalnesc oameni noi si le vorbesc despre pasiunea mea de a fotografia femei, aud tot timpul: ” draga, dar tu fotografiezi numai modele, numai fete superbe, eu nu sunt model, eu nu stiu cum sa pozez, eu nu am haine sa port, eu nu sunt fotogenica, tadada, tadada si da-i cu eu nu.

Fotografii inainte si dupa
In acel moment insa, le arat galeria mea de pe telefon, cea cu fotografiile facute inainte si dupa iar totul se schimba!

Fotografii inainte si dupa
Fiecare femeie este frumoasa si fiecare femeie ar trebui sa aiba fotografii cu ea, de care sa fie mandra. Acum, azi! Nu fara cateva kilograme, nu cand merg sa-mi cumpar haine, nu cand cresc copiii, nu cand….. ci azi!

Fotografii inainte si dupa
Galeria asta de fotografii e importanta pentru mine numai prin prisma faptului ca ea poate fi o inspiratie pentru alte femei. Ea arata ca machiajul potrivit, aranjarea parului, alegerea tinutelor, o lumina calda si moale dar si o pozitionare buna a corpului si a mainilor, toate ACCENTUEAZA ce deja exista in tine, te fac sa te simti ca o printesa si impreuna putem crea putina magie.

Fotografii inainte si dupa
Iar cand vad toate aceste transformari in fata ochilor mei, imi spun: Doamne, am cea mai faina meserie din lume!

Fotografii inainte si dupa