Fundaluri foto

Fundaluri foto vopsite manual.

Cand am inceput eu sa fotografiez mai serios, am descoperit cativa mari producatori de fundaluri vopsite manual pe canvas gros. Din pacate niciunul in Romania.

Fundalurile m-au innebunit cu frumusetea lor insa bugetul nu mi-a permis sa-mi achizitionez unul.  Ele sunt foarte scumpe, transportul costa si el de asemenea mai ales daca vrei unul din SUA. Am abandonat achizitia insa nu am abandonat dorinta de a avea unul.

M-am pus pe cautat informatii, materiale, vopseluri potrivite, pensule care mai de care, trafaleti, plastice pentru protectie, spatiu pentru a ma desfasura cu toate si am trecut la treaba. Am facut unul, inca unul, inca unul, pana am ajuns la 7 cred. Pe masura ce le foloseam ma indragosteam tot mai mult de ele si voiam si mai multe texturi si nuante.

Sunt incredibil de faine in fotografii, te ajuta mult la crearea unei atmosfere in cadru, te ajuta si la partea de editare pentru ca nu lucesc deloc, cutele daca exista nu deranjeaza, textura e tot ce trebuie pe background.

Incepand de atunci si pana acum, am folosit exclusiv acest gen de fundaluri si toti clientii mei au fost incantati de fotografiile realizate.

Pentru ca am fost intrebata intensiv de unde le am si ce-i cu ele, m-am gandit sa bucur si pe altii cu existenta lor si asa am inceput sa vopsesc si pentru alti fotografi.

In felul acesta s-a nascut site-ul: www.fundalurifoto.ro care se umple pe zi ce trece de imagini frumoase de la alti fotografi si de fundaluri noi pe care le vopsesc cu mare drag si pasiune.

Scrie-mi daca te intereseaza sa ai si tu unul la tine in studio. 🙂