Poze profesionale

Poze profesionale

sau “opriti timpul clipa aceasta efemera”..vorba cantecului.

Eu am doi copii. Gemeni daca are vreo importanta. Inainte de aparitia lor, adica acum 17 luni, nu eram constienta de trecerea atat de rapida a timpului. Pur si simplu nu realizam!

Poze profesionale

Astazi, am momente cand ma uit la ei si nu pot sa “accept” ca au trecut atatea luni, cand, cum au ajuns ei asa de mari. Bine, mari nu sunt ei, dar sunt mai mari ca acum 16 luni :)). Azi arata cam asa:

Poze profesionale
Vorbeam deunazi cu prietena mea, care are trei si care-mi spunea ca majoritatea fotografiilor pe care le are cu copiii ei, sunt facute cu telefonul si ca nici pe acelea nu are timp sa le sorteze, sa le duca la print. Daca adaug si ca i s-a stricat un hard si a pierdut o parte din ele…cred ca desenez deja scena unui dezastru.
Ideea la care vreau sa ajung este ca timpul trece si singura modalitate de a-l opri este in fotografii! Intr-o clipa copiii ajung adulti iar adultii ..unde? Ajung la pensie. Asa ca, ia-ti o zi libera, ia-ti copiii si vino sa va facem poze profesionale frumoase, la care sa te uiti cu placere! Nu te stresa nici cu sortarea fotografiilor, nici cu printarea lor, comanda si un album si-o sa facem noi treaba asta!
Faceti fotografii cat de des puteti si printati-le oameni buni! Printati-le pentru ca nimic, nimic nu se compara cu tinutul in brate al unui album si rasfoirea lui alaturi de cei dragi!